Published On: mar, nov. 14th, 2017

GALERIE FOTO: Soferi si pietoni ATENTIE! Politistii braileni au impanzit strazile din municipiu

Pentru ca viteza, alcoolul la volan, abaterile savarsite de catre pietoni in trafic si neacordarea prioritatii de trecere reprezinta unele dintre principalele cauze care conduc la accidente pe drumurile publice, politistii braileni vor intensifica actiunile in strada,  in perioada 13 – 19 noiembrie.

Obiectivul principal al politistilor rutieri este salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea si sanctionarea celor care pun in pericol siguranta traficului. In cele 7 zile, politistii vor organiza filtre si actiuni in strada, utilizand aparate radar. Planul cuprinde 5 etape.

Ieri, pe soselele din municipiu si judet, politistii  rutieri si de ordine publica au utilizat permanent semnalele luminoase ale autospecialelor. Toti conducatorii de autovehicule verificati au fost testati in vederea depistarii si sanctionarii faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor de catre persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice.

Ziua de 14 noiembrie va fi dedicata combaterii neacordarii prioritatii de trecere pietonilor. Pe parcursul intregii zile politistii vor desfasura activitati pentru combaterea neacordarii prioritatii de trecere vehiculelor.

Miercuri, 15 noiembrie, actiunile vor viza combaterea abaterilor savarsite de pietoni. Cei care vor stationa sau se vor deplasa neregulamentar pe drumurile publice vor fi in vizorul politistilor.

Actiunile de joi vizeaza  sanctionarea celor care nu acorda prioritate de trecere pietonilor sau vehiculelor.

In perioada 17 – 19 noiembrie, actiunile vor fi intensificate pentru depistarea celor care conduc cu viteza excesiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>