Published On: joi, nov. 23rd, 2017

GALERIE FOTO: Marian Dragomir: “Plombarile care nu sunt de calitate nu au fost decontate si au fost transmise spre refacere”

La sfarsitul lunii octombrie la nivelul intregului municipiu s-a inceput campania de plombare, mult asteptata de brailenii care-si “rupeau” masinile in craterele din sosele. Desi s-au plombat mai multe strazi din oras, mai multe persoane s-au plans de calitatea acestor lucrari. Cel mai vocal dintre aceste persoane este liberalul Marian Sirbu care s-a plans in mai multe randuri de calitatea inferioara a lucrarilor.

“Saptamana trecuta <<am indraznit>> sa-l cred pe primar (ne spunea ca lurarile de asfaltare facute pe str. Hipodrom sunt de calitate) si am gresit. <<Lucrarile>>( daca pot fi numite asa)sunt de o calitate mult mai slaba decat cele efectuate pe str. Grigore Alexandrescu. Iata dovada ca se poate si…………… mai rau (“mixtura” asfaltica turnata la sfarsitul saptamanii trecute se descompune, iar acea mica gaura de langa canalizare se va transforma intr un crater la prima ploaie serioasa sau cel tarziu la primul dezghet).

PS. <<Operele de arta>> pot fi admirate in fata restaurantului Cina situat la intersectia str. Albinei cu str. Hipodromului”, a scris Sirbu pe o retea de socializare.

Dupa aceasta postare a liberalului, primarul Marian Dragomir a admis la randul sau ca unele dintre plombari nu sunt la nivelul calitativ pe care si l-ar fi dorit. Totusi, acesta a subliniat faptul ca lucrarile de proasta calitate nu au fost platite, ba mai mult respectivele plombari vor fi refacute. Din pacate acest lucru nu face decat sa prelungeasca durata lucrarii, iar iarna bate la usa.

“Plombarile care nu sunt de calitate nu au fost decontate si au transmise spre refacere. Acesta este motivul pentru care am spus de atatea ori ca este nevoie sa ne facem societatea proprie. Un numar important dintre plombele care au fost realizate de societatea respectiva au fost date spre refacere si nu au fost platite. Stiu mai multe locatii unde s-au dat sa se refaca lucrarile pentru ca nu au fost facute corespunzator. Asta este situatia, nu au fost platite si ca atare se intarzie lucrarile pentru ca se lucreaza de doua trei ori la aceeasi groapa, dar acesta este factorul uman. Este o societate care din fericire are utilaje noi, dar din pacate are si oameni noi care nu sunt foarte specialisti sau care invata acum. Am inteles ca una dintre echipe se descurca foarte bine, dar o alta este mai la inceput. Nu e vorba de reavointa, sunt oameni noi. De fiecare data cand le-am solicitat au spus ca revin, refac…”, a spus Dragomir

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>