Published On: joi, nov. 2nd, 2017

GALERIE FOTO: Marian Dragomir: “2.000.000 euro investitii in salubritate / Braila trebuie sa devina un oras curat!”

In ultima sedinta a Consiliului Local Municipal, consilierii au votat majorarea capitalului social ECO, pentru plata unor datorii mai vechi si pentru achizitionarea de utilaje moderne. Dragomir isi doreste ca prin aceasta decizie sa fie motivate si celelalte doua societati private care se ocupa de salubritatea orasului sa-si dea mai mult interesul.

Dupa acest vot, edilul sef a scris pe o retea de un mesaj pe o retea de socializare in care spune ca vor fi investiti bani multi in dotarea moderna a societatii. Avand in vedere cum arata orasul pe partea de curatenie si faptul ca desemnarea operatorului unic va mai dura, in prezent licitatie fiind blocata de contestatii, a considerat ca cea mai buna decizie pentru a avea un oras este dotarea societatii ECO.

“2.000.000 euro investitii in salubritate.

Masini colectare gunoi, automaturatoare, masina aspirat frunze, perii, 600 containere, etc. Doar lucruri noi !!! Totul prin licitatie publica.

Braila trebuie sa devina un oras curat.

Societatea primariei are datorii istorice din 2007 si o dotare veche. Cele doua societati private nu se ridica la nivelul dorit de noi. Au promis, au spus ca fac, au fost amendate dar nu au rezolvat nimic.

Unii braileni arunca gunoiul pe strada. Primesc amenzi.

Este momentul unei investitii serioase in salubrizare. Societatea primariei va fi dotata cu cele mai moderne utilaje. Societățile private se pot dota si ele sau pot avea soarta firmelor de maxi taxi care nu au investit.

Braila va fi un oras curat. Banii nostri din taxe si impozite sunt directionati spre cele mai moderne dotari.

Responsabilitatea este a Primariei Braila pentru investitii serioase dar si a fiecare brailean pentru a pastra curatenia”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>