Published On: mie, nov. 1st, 2017

GALERIE FOTO: Dragomir, despre fotografiile trucate cu maidanezi maltratati in Braila: “Este jenant sa se apeleze la metode atat de ieftine”

Campania de eutanasiere a cainilor bolnavi si agresivi demarata de primarul Marian Dragomir a fost foarte criticata de asa zisii iubitori de animale. Mai mult, de la anuntul acestei campanii, Dragomir a primit zeci de amenintari. Recent, in mediul online au aparut mai multe postari ale unor persone care nu-s de acord cu aceasta campanie, postari in care se regasesc fotografii falsificate din alte tari si orase, in care se regasesc caini maltratati subliniandu-se faptul ca ar fi din Braila.

Dragomir a tinut sa precizeze pe contul sau de Facebook ca fotografiile respective sunt trucate si nu fac decat sa denigreze imaginea orasului. Mai mult, pentru a demonstra ca nu arunca vorbe in vant edilul sef a postat si link-urile de la stirile in care apar fotografiile folosite.

“Va rog sa nu mai falsificati fotografii din Ucraina, Australia, Botosani, etc., denigrand imaginea unui oras. Acele imagini nu sunt din Braila.

Este jenant sa se apeleze la metode atat de ieftine.

Tehnologia ne permite azi sa identificam o fotografie din alta tara doar in cateva secunde.

Sper ca <<postacii>> sa isi foloseasca energia si in activitati constructive”, a scris Marian Dragomir.

La postarea edilului sef, brailenii s-au aratat indignati de comportamentul celor care au putut falsifica fotografiile pentru a castiga un avantaj in acest razboi: “Este foarte important sa ne verificam sursele de informare si sa nu ne lasam pacaliti. Ar trebui sa ne intrebam ce urmaresc acesti oameni care falsifica informatii despre un subiect atat de fierbinte.”, “Foarte bine ca in sfarsit ati luat atitudine vis a vis de acest subiect!. Ar fi bine sa ii chemati si putin in instanta sa se invete minte. De vreo saptamana tot ne certam pe un grup cu asa zisi <<iubitori de maidanezi>> si incercam sa le explica ca pozele sunt luate de pe internet. Deja uitati ce ni se trimite in privat.”, “Nu ar trebui sa mai verificam nimic si nici sa incercam sa convigem pe cine nu vrea sa inteleaga. Daca am vazut un cont fals sau care posteaza imagini preluate din alte surse fara sa precizeze sursa trebuie raportat la Facebook contul respectiv! Si am incheiat povestea cu conturi false si postaci imbecili!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>