Published On: joi, nov. 23rd, 2017

GALERIE FOTO: Au aparut primele parcuri de joaca dotate cu aparate de fitness / Dragomir promite ca pana in 2019 toate parcurile din municipiu vor fi modernizate

Dupa mai multe incercari de a gasi o societate interesata de contractul de amenajare a mai multor parcuri din oras, intr-un final licitatia contractului respectiv si-a gasit un castigator. La scurt timp dupa atribuirea contractului, firma castigatoare a intrat in paine si a amenajat trei parcuri noi de joaca dotate cu aparate de fitness. Noile parcuri de joaca se regasesc in Gradina Mare, Parcul Monument si la blocurile ANL din cartierul Brailita.

“BRAILA – Primele parcuri de joaca noi din 2017 !!!

APARATE FITNESS, INSTALATII DE JOACA NOI, SUPRAFATA CAUCIUC (TARTAN), etc.

Dupa 5 licitatii la care s-a prezentat o singura societate si aceea a renuntat ulterior la contract, perspectiva unor parcuri de joaca moderne devenea tot mai indepartata si greu de realizat. Totusi, in cele din urma, la ultima licitatie, cu putin noroc se reuseste ca dupa semnarea contractului sa se realizeze parcurile de joaca din Gradina Mare, Parcul Monument si ANL Brailita.

Una din provocarile anului 2017 a fost realizarea unor parcuri de joaca moderne. Promisiunile din campania electorala trebuiau transformate din vorbe in fapte.

Astfel apar in Braila primele parcuri cu aparate pentru fitness, instalatii de joaca noi si moderne iar suprafata din tartan (cauciuc colorat) inlocuieste definitiv pietrisul. Noile parcuri de fitness, subiect de cancan politic sau bascalie ieftina pana la realizare, monopolizeaza o perioada facebook-ul prin filmari cu tineri si batrani care testeaza aparatele de fitness. 

Criticate de opozitie in campania electorala aceste noi parcuri se dovedesc frumoase si atractive.  Urmeaza ca in 2018 si 2019 sa schimbam imaginea parcurilor de joaca din Braila in timp ce ei ….. vor critica ca de obicei, orice facem noi!”,  a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>