Published On: mar, nov. 14th, 2017

GALERIE FOTO: Accident GRAV cu doi morti si trei raniti provocat de soferul unui BMW

Accident cu doi morti si trei raniti pe DN25, in judetul Galati. Doua masini si o caruta au fost implicate intr-o coliziune violenta produsa in comuna Draganesti. Doi tineri aflati intr-un BMW au murit. Ei au fost descarcerati de salvatorii de la ISU Galati, dar nu au mai putut fi salvati, desi au fost resuscitati timp de o ora de catre medicii de pe ambulantele SMURD. Alte trei persoane au fost transportate la Spitalul Municipal din Tecuci. Viata lor nu este pusa in pericol, având doar multiple traumatisme.

"Accidentul a avut loc in localitatea Draganesti, la ora 21.50. Au fost implicate doua autoturisme si o caruta, masinile sunt un Mercedez Vito si un BMW. In total sunt cinci victime, trei sunt transportate la Spitalul Municipal din Tecuci. Cei trei sunt constienti, dar au traumatisme toracice, fracturi deschise, contuzii. Victimele transportate la Tecuci au 19, 25 si 36 de ani. Alte doua persoane au murit, medicii au incercat sa le salveze, manevrele de resuscitare au tinut o ora. Este vorba despre doi tineri din masina BMW, erau in stop cardio-respirator si s-a declarat decesul lor. Fata avea 19 ani, iar baiatul 25 de ani", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvânt al ISU Galati, Eugen.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>