Published On: mar, nov. 28th, 2017

FOTO: Nicusor de la Braila, vedeta in FIFA 18

Share This
Tags

FIFA-18-NICUSOR-DE-LA-BRAILA-620x400Asa cum ne-au obisnuit, cei de la EA Sports au avut grija si anul acesta sa introduca anumite glumite pentru cei cu simtul observational mai dezvoltat. De data asta, dezvoltatorii jocului l-au introdus ca jucator de fotbal pe nimeni altul decat Nicusor de la Braila.

Nicusor este o extrema dreapta la clubul englez Liverpool si are un rating surprinzator de mare. Intrebati despre prezenta unui boschetar intr-un joc in care domeniul principal este fotbalul, oficialii de la Fifa 18 au raspuns:

“Am vrut sa facem asta pentru gamerii adevarati care fac putin mai mult decat sa joace meciuri in mod repetitiv. Ca sa il vezi pe Nicusor de la Braila trebuie sa fii atent la toate detaliile si sa dai volumul mai tare astfel incat sa auzi cuvinte ca <<c**at, p**at, unt, mazga, ulei sau pateu>>.”

Sursa: trolosport.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>