Published On: vin, nov. 24th, 2017

Dragomir, dupa ce a fost acuzat ca nu investe bani in padocul de la Unirea: “Punem pe primul loc oamenii, investitiile in conditiile pentru oameni si dupa aceea pentru caini”

Recent in mediul online au aparut mai multe imagini din adapostul de caini de la Unirea, care se afla in administratia Primariei, in care se poate observa conditiile precare in care stau patrupedele. Intrebat despre aceasta situatie intr-o conferinta de presa, primarul Dragomir a spus ca acele conditii nu sunt chiar atat de rele si ca la padocurile administrate de societati private situatia este si mai neagra. Mai mult, edilul sef a subliniat faptul ca in Braila intai se investe in oameni si apoi in caini. Acesta a spus ca in anul 2017 s-au investit foarte multi bani in scolile din municipiu si ca aproape nimeni nu ar fi preferat ca banii respectivi sa fie directionati spre adapostul de caini.

“Eu am sa va spun ca am alocat foarte multi bani pentru investitiile in scoli in cursul anului 2017. Au fost depuse si sunt in evaluare proiecte pentru eficienta energetica la cele 4 unitati de invatamant, urmeaza sa scoatem si altele in licitatie, pentru a avea proiecte in rezerva, pentru modernizarea unitatilor de invatamant.

Dar eu va intreb atat pe dvs, cei din mass media, cat si pe fiecare cetatean: daca ar avea 1 miliard de lei noi, ce ar face, ar moderniza 2 scoli sau ar renunta la modernizarea invatamantului, la constructia unor parcari in oras, la modernizarea unor parcuri de joaca si ar investi in crearea celui mai modern adapost de caini in Romania? Eu va spun ca in proportie de 95% – pentru ca nu putem sa avem majoritate -, toti brailenii ar vota pentru modernizari in invatamant, in parcuri de joaca, in conditii pentru oameni si abia dupa aceea in conditii pentru caini(…) Am fotografii mult mai urate de la un adapost privat. Si eu ma intreb de cele mai multe ori cum cei de la adapostul privat, in loc sa vada o realitate de la ei, fac reclamatie pe adapostul nostru, in conditiile in care ei nu asigura nici macar acele conditii. Nu vreau sa intru intr-o polemica de genul acesta, pentru ca nu asta-i scopul nostru. Scopul nostru este sa capturam cat mai multi caini din oras, astfel incat subiectul acesta sa dispara, incet, incet.

Dar repet: este normal sa punem pe primul loc oamenii, investitiile in conditiile pentru oameni si dupa aceea pentru caini”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>