Published On: mie, nov. 15th, 2017

Detalii INCREDIBILE despre crima braileanului din Londra / Tabloidele britanice: “Romanul ucis, liderul unei grupari mafiote”

Rasturnare de situatie in cazul romanului ucis in urma unei batai cu bate de baseball, in Londra. Daily Mail si The Sun sustin ca Sorin Serbu este de fapt un interlop sef, existand ”temeri ca uciderea sa ar putea declansa in Londra un razboi intre grupari de mafioti din Romania.” Gasti de interlopi romani ar putea fi atrase intr-o disputa violenta pe pamant britanic dupa ce un lider imigrant al unei grupari criminale a fost ucis in bataie, relateaza The Sun.

In varsta de 36 de ani, Sorin Serbu, se ocupa cu traficul de droguri si de persoane in Londra. A fost luat prin surprindere si batut de barbati mascati. Ar fi fost intre 5-8 atacatori. Atacul s-a petrecut in afara barului ”Global Romanian Bar”, din Ilford, in capitala britanica.

Politia se teme ca moartea sa va duce la un razboi pentru putere intre grupari interlope, potrivit tabloidelor care citeaza o sursa din Romania mentionand ca ”va mai fi varsare de sange”.

”Serbu a facut milioane din droguri si prostitutie in Europa de Vest, inainte de a-si muta imperiul in Italia. Cand a ajuns in UK cu <<afacerile>> celelalte grupari i s-au opus”, mai scriu englezii.

Potrivit unei surse, Serbu a incercat sa se impuna si a adus in jur de 100 de prostituate. Rivalii sai nu au privit cu ochi buni aceasta decizie.

CITESTE SI: Braileanul omorat in Londra a fost executat in stil mafiot / Agresorii ar avea legaturi cu clanul Cordunenilor

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>