Published On: joi, nov. 2nd, 2017

Contestatiile blocheaza asfaltarea drumurilor judetene / Chiriac: “Anul acesta nu se mai face nimic”

Share This
Tags

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac a dat o veste proasta pentru toti brailenii. Acesta a spus ca licitatia pentru asfaltarea drumurilor judetene din Braila a fost contestata, motiv pentru care demararea lucrarilor in acest an ramane doar un vis frumos.

Acesta a mai adaugat ca a discutat cu parlamentarii PSD despre o eventuala modificare a legislatiei in ceea ce priveste achizitiile publice pentru a fi evitate astfel de situatii.

“Cu parere de rau, avem contestatii. Imi pare rau ca desemnarea castigatorului acestui contract se mareste. Din punctul meu de vedere, am spus ca daca nu semnam contractul la 1 noiembrie, anul acesta este perimat. Speram ca pana la sfarsitul anului sa avem un castigator, astfel incat dupa ce va trece iarna, din luna martie, sa fim efectiv pe drumurile judetene.

Practic nu se mai face nimic. Imi pare rau si am vorbit si cu parlamentarii PSD pentru a accelera si a reusi in Parlament sa schimbe aceasta Lege a achizitiilor(n.r. achizitii publice), pentru ca ea este singura care ne blocheaza pe anumite spete si mai ales pe tot ce inseamna achizitii pe drumurile judetene, pe partea de infrastructura, pe obiectivele mari, sa fie pe legislatii mult mai simpliste, mult mai aplicate, astfel incat sa putem demara si sa nu suferim cu totii”, a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>