Published On: mar, nov. 7th, 2017

Consiliul Judetean este pregatit de iarna / O ninsoare timpurie nu va genera haos pe drumurile judetene

Recent, intr-o conferinta de presa, presedinte Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, a vorbit despre campania de deszapezire din aceasta iarna. Acesta a spus ca inca nu a avut discutii cu reprezentantii societatii care a castigat licitatia, dar acest lucra se va intampla in cursul acestei saptamani. Chiriac a subliniat faptul ca acest contract intra in vigoare de la 15 noiembrie, deci in caz de o ninsoare timpurie, in acest final de toamna, Consiliul Judetean este pregatit. Mai mult, seful judetului a adaugat ca in acest an vegetatie de pe marginea carosabilului a fost taiata, situatie in care nu se vor mai forma muntii de zapada de 2-3 metri din anii trecuti.

“Pana in prezent nu am avut nicio discutie cu societatea care a castigat licitatia. Contractul intra in vigoare incepand cu 15 noiembrie. Saptamana viitoare(n.r. saptamana aceasta) o sa-i chemam aici sa avem o discutie. Au experienta, am lucrat cu ei si pe vechiul contract pe acord cadru. Deci ne cunoaste, stim cum lucreaza. Lucrul cel mai important este ca stim unde sunt punctele nevralnice. Un alt lucru bun e ca am reusit, in aceasta toamna, si mai avem pana la mijlocul lunii noiembrie acest contract pe cositul ierbii. Speram ca prin aceasta achizitie a cositului ierbii sa ne coste mai putin deszapezirea pentru ca nu o sa mai fie in toate zonele unde erau arbustii foarte inalti, sa se puna zapada. Anul trecut din cauza vegetatiei zapada avea si 2-3 metri”, a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>