Published On: vin, nov. 3rd, 2017

Chiriac a predat Ministerului Sanatatii terenul pe care va fi construit spitalul regional: “Cat timp am dat terenul, exista o certitudine”

In aceasta saptamana, Guvernul Tudose a dat unda verde pentru construirea a cinci spitale regionale, dintre care unul in zona Braila – Galati. Ulterior, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ Braila Francisk Chiriac s-a aratat foarte incantat dupa ce au fost aprobate procedurile pentru construirea celor cinci spitale. Acesta a spus ca a avut o intalnire cu ministrul Sanatatii si ca a fost semnat protocolul de predare al terenului unde urmeaza sa fie construit spitalul regional Braila – Galati. Chiriac a spus ca zona se afla intre cele doua municipii, la granita cu cele 1.000 de ha, si ca terenul se afla pe teritoriul Brailei.  

CITESTE SI: Guvernul Tudose a aprobat construirea unui spital regional intre Braia si Galati

“Am avut discutii intre CJ si Ministerul Sanatatii. Tocmai am semnat un protocol de predare – primire a terenului care exista intre Braila si Galati, pentru construirea spitalului regional. Ma bucur foarte mult ca suntem in aceasta ecuatie de constructie a unui spital regional intre Braila si Galati. E un teren care se afla in domeniul public al judetului Braila, de 7,65 ha. Este la granita celor 1.000 ha. Atat timp cat am dat terenul, exista o certitudine, pe terenul acela se va construi un spital regional. Stiu ca multe dintre amplasamentele celorlalti care au hotarat sa construiasca sunt cu probleme. Acest teren este fara probleme, este dat Ministerului Sanatatii. Terenul este aflat pe teritoriul judetului Braila”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>