Published On: mie, nov. 29th, 2017

Brailenii si-au pierdut increderea in Marian Dragomir: “Vrem fapte, de vorbe suntem sătui”

De la zi la zi tot mai multi braileni isi pierd increderea si rabdarea cu primarul Marian Dragomir. Desi, nimeni nu putea nega ca tanarul primar a incercat sa faca multe lucruri benefice, si unele au fost un succes, aici numarandu-se iluminatul public cu LED-uri, dotarea parcului auto al Braicar cu un numar insemnat de noi autobuze, dar si atragerea unui investitor important care a preluat fostul centru comercial “Armonia”, brailenii si-au pierdut increderea in special din cauza promisiunilor neindeplinite pana in prezent in ceea ce priveste situatia strazilor in municipiu. “Bomboana de pe coliva” in acest sens a fost Calea Galati care arata ca de dupa bombarbament, firma care trebuia sa repare zona respectiva, facandu-se disparuta. Mai mult, o situatie proasta a strazilor nu este doar pe Calea Galati, aceeasi problema fiind prezenta in mai multe zone din oras. Chiar daca primarul s-a ascuns de multe ori in spatele legislatiei, si uneori pe buna dreptate, avand in vedere ca castigatorul licitatiilor publice se face dupa criteriul pretului cel mai mic si uneori contastatiile par sa nu se mai termine, brailenii il vad ca principal vinovat pentru asfaltarea greoaie sau deloc pe primar, pentru ca lui i-au dat votul in campania electorala.

CITESTE SI: 2018 vine pentru braileni cu strazi asfaltate si parcari noi / Dragomir: “In primavara lui 2018 tot orasul va fi intr-o zona de modernizare”

Astfel, dupa anuntul primarului facut intr-o conferinta de presa ca din primavara anului viitor se va incepe o campanie masiva de asfaltare a drumurilor din municipiu, comentariile brailenilor din mediul online nu au fost unele pline de optimism, ba din contra.

Printre zecile de comentarii se numara: “Dar taxa pe apa de ploaie,dar taxa la gunoi cu cat ne-o scumpiti? Haideti domnule primar ca ati baut apa dupa Dragnea,ne-am cam saturat.”, “Iar ne mintiti! Ne-am cam saturat. Asfaltati ,cum ati asfaltat si Calea Galati cu firma Telor de v-au lasat balta cu cratere de rupem masinile”, “Cred ca 2018 ne aduce noi promisiuni!”, “Hai ca incepeti sa semanati cu cei de la guvernare”, ”Nu mai am incredere in dv, imi pare rau sa spun!”, “Din gura se fac toate dar pe teren realitatea contrazice vorbele”, “Chiar de o fi adevarat, nu va mai crede nimeni…”, “Fapte domnule primar, suntem satui de promisiuni” etc.

Zecile de comentarii ale brailenilor se pot rezuma intr-o sintagma simpla: “Vrem fapte, de vorbe suntem sătui”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>