Published On: lun, nov. 13th, 2017

Braila Mall devine destinatia pentru nunta ideala si gazduieste Targul “NUNTA TA”

In perioada 17-19 noiembrie, Braila Mall gazduieste “NUNTA TA”, unul dintre cele importante targuri de nunti din regiune. Expozanti din Braila, Galati, Tulcea, Focsani si Constanta au pregatit pentru braileni oferte si servicii speciale, pentru o nunta perfecta. Prezentarile de moda si momentele artistice vor completa evenimentul. 

Timp de trei zile, in intervalul orar 10:00 – 22:00, Braila Mall gazduieste, in galeria fashion, Targul “NUNTA TA”. Centrul comercial reuneste sub acelasi acoperis atat agentii care vin in ajutorul viitorilor miri cu pachete ingenioase la preturi speciale, cat si specialisti foto-video, in hair-style si make-up, alaturi de designeri care isi vor prezenta cele mai noi colectii de rochii de mireasa si de ocazie. Mai mult, la Targul “NUNTA TA”, organizat in parteneriat cu AddCity Events, cei interesati isi pot alege invitatiile de nunta, bijuteriile, verighetele, tortul si candy-barul si isi pot creiona meniul la restaurantul dorit.

Sedintele foto si sesiunile de make-up si hair-style gratuite sunt doar cateva dintre suprizele pregatite de organizatori. Mai mult, la tombola organizata in cadrul targului, participantii pot castiga un voucher pentru achizitia unei rochii de mireasa, decoratiuni pentru masina miresei sau pot castiga serviciile unei cabine foto pentru nunta. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa completeze talonul de tombola pe care il primesc la standurile targului si sa-l introduca in urna aflata la Biroul de Informatii, din zona cafenelei Zvon.

Duminica, 19 noiembrie, in ultima zi a evenimentului, Targul “NUNTA TA” le-a pregatit vizitatorilor un program inedit. Astfel, incepind cu ora 18:00, designerii Natalia Vasiliev si Mimi Chipaila isi vor expune rochiile de mireasa si haute couture in cadrul unei prezentari de moda. Seara va culmina cu diferite momente artistice, printre care reprezentatii ale unor ansambluri de dans si muzica si un concert sustinut de Loredana Rusu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>