Published On: mie, nov. 29th, 2017

Braila Mall a pregatit mai multe surprize pentru Ziua Nationala a Romaniei

Pe 1 decembrie, Braila Mall onoreaza Ziua Nationala a Romaniei printr-o serie de activitati festive organizate impreuna cu Garnizoana Braila si pregateste pentru vizitatori o multime de surprize.

Vineri, 1 decembrie, incepand cu ora 18:00, centrul comercial Braila Mall sarbatoreste Ziua Nationala cu momente artistice, alaturi de militarii Garnizoanei Braila. Braila Mall gazduieste pentru toti vizitatorii care ii vor trece pragul un spectacol de muzica militara sustinut de Garnizoana Braila si un spectacol de dans semnat de Grupul de dansatori „Pandelasul”, al Cercului Militar Braila.

Evenimentele organizate de Ziua Nationala a Romaniei vor fi completate de o cabina foto cu tematica de sarbatoare, amplasata in centrul comercial, unde vizitatorii se vor putea fotografia alaturi de cei dragi. Mai mult, centrul comercial completeaza atmosfera de sarbatoare specifica zilei de 1 decembrie si le ofera vizitatorilor 2.000 de steaguri tricolore. Participarea vizitatorilor Braila Mall la toate activitatile festive din cadrul evenimentului este gratuita.

Mai multe detalii despre evenimentele si campaniile de la Braila Mall puteti gasi pe pagina de Facebook a centrului comercial si pe site-ul braila-mall.ro.  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>