Published On: mar, nov. 7th, 2017

Braila are cel mai performant iluminat public din tara / Dragomir: “La Braila am reusit sa trecem de la vorbe la fapte”

Luni, 06 noiembrie 2017, Ateneul Roman a gazduit prima editie a Galei Asociatiei Municipiilor din Romania. Desfasurata sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, evenimentul si-a propus premierea performantei in 10 domenii de interes pentru administratia locala: educatie, sanatate, transport, iluminat public, sisteme de incalzire, promovarea si sustinerea antreprenoriatului, amenajarea de spatii verzi, parcuri si locuri de joaca, promovarea turismului, digitalizare, transparenta.

“Am participat la prima editie a Galei Asociatiei Municipiilor din Romania, o gala ce premiaza rezultate notabile in anumite domenii din administratia publica locala. Si, fiindca eu cred ca administratia publica locala trebuie sa fie performanta si aceste performante trebuie cunoscute, am acordat Inaltul Patronaj acestei prime Gale si cred ca este bine ca publicul sa vada cum anumite administratii reusesc realmente sa performeze pentru comunitatile lor", a declarat Klaus Iohannis.

Printre orasele premiate la aceasta gala s-a aflat si Braila care a castigat premiul de excelenta in sistemul de iluminat public. Dupa anuntarea castigatorului la aceasta categorie primarul Marian Dragomir a spus ca acest premiu este dovada ca in Braila s-a trecut de la vorbe la fapte.

“Este un trofeu greu, cu mare greutate. Vorbim astazi, din ce in ce mai mult, despre protectia mediului, despre programe moderne cu un impact scazut asupra mediului. Eu va anunt, in aceasta seara, ca la Braila am reusit sa trecem de la vorbe la fapte. Telemanagement, sistem dimming, corpuri de iluminat pe LED, iluminat mai luminos, modern cu un impact scazut asupra mediului, 8.300 de corpuri de iluminat pe LED, deja au inlocuit cele 12.800 de corpuri de iluminat. Iluminat modern inseamna cel mai important lucru pentru noi toti, un mediu mai bun, mai curat, dar si pentru Primarii, cel mai important factor, economie la bugetul local”, a spus primarul Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>