Published On: lun, nov. 6th, 2017

BLACK FRIDAY 2017 / Cand se da STARTUL REDUCERILOR in Romania

In curand nebunia cumparaturilor va cuprinde toata Romania.  Anul acesta marile magazinele din Romania au fixat data de 17 noiembrie pentru ofertele de Black Friday. Pentru unele produse preturile vor scadea si cu 50% sau chiar mai mult.

Conform traditiei americane, Black Friday 2017 este in ultima vineri a lunii noiembrie, adica pe 24 noiembrie 2017. Trecutul ne spune ca e foarte posibil sa avem doua perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2017, noteaza blackfriday-romania.com.

De asemenea, multi retaileri aleg sa-si extinda reducerile cu ocazia Black Friday pe o perioada indelungata, incepand chiar cu data de 1 noiembrie.

Black Friday in Romania

Aceasta sarbatoare a comertului este o traditie relativ recenta in tara noastra, iar comerciantii s-au straduit sa imbunatateasca experienta cumparatorilor.

Site-urile magazinelor online nu se mai blocheaza atat de usor ca in primii ani de Black Friday, suspiciunile preturilor majorate inaintea reducerilor sunt mai mici, iar livrarea produselor este mai rapida.

Desi isi gandesc ofertele astfel incat sa aiba vanzari pe intreaga durata a anului, magazinele nu isi permit sa rateze perioada de Black Friday, care continua sa le aduca cele mai mari incasari. Iar editia de anul acesta ar putea fi cea mai mare de pana acum.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>