Published On: joi, nov. 16th, 2017

ACCIDENT grav pe bulevardul Independentei, provocat de un tanar de 20 de ani

UPDATE: Accidentul a fost provocat o autoutilitara, condusa de cate un tanar, in varsta de 20 de ani, din judetul Dambovita, care in timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, dinspre Bld. A.I. Cuza, la intersectia cu strada Independentei, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un brailean, in varsta de 57 de ani, ce se deplasa pe Bld.Independentei, dinspre strada General Eremia Grigorescu.

In urma impactului, primul vehicul a ricosat intr-o alta masina, ce venea din sens opus, pe strada 1 Decembrie 1918. Au rezultat 2 victime, cu varste de 38 si 48 de ani, pasagere in primul vehicul, ce au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Stirea initiala

In aceasta dimineata, in jurul orei 06:30 a avut loc un accident rutier grav la intersectia Bulevardului Independentei cu strada 1 Decembrie 1918, langa banca Raiffeisen. Potrivit primelor informatii in accident au fost implicate trei autoturisme. In urma accidentului trei persoane au fost ranite si au fost transportate la UPU Braila.

La fata locului s-au deplasat politistii pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul si cine se face vinovat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>