Published On: mar, nov. 28th, 2017

2018 vine pentru braileni cu strazi asfaltate si parcari noi / Dragomir: “In primavara lui 2018 tot orasul va fi intr-o zona de modernizare”

Marian Dragomir a spus in cadrul ultimei conferinte de presa ca in anul 2018 Braila va intra intr-o campania serioasa de modernizare la capitolul strazi si parcari. Acesta sustine ca primul cartier vizat de “marea asfaltare” este Chercea, in special Soseaua Focsani, care va fi transformata intr-o strada cu patru benzi. Mai mult, edilul sef a spus ca licitatia pentru Chercea a fost finalizata si contractul a fost semnat, astfel ca in primavara lui 2018 lucrarile vor incepe in forta. Alte cartiere vizate sunt Brailita, Pisc, Vidin si Lacu Dulce, cartiere pentru care licitatiile au fost deja urcate in SEAP(Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

“La Chercea 10,6 km din totalul de 18 km de strazi neasfaltate. Licitatia a fost finalizata, contractul a fost semnat atat cu constructorul, cat si cu Ministerul saptamana trecuta. S-a dat ordinul de incepere a lucrarilor, de proiectare, iar anul viitor in primavara vor incepe asfaltarile. Soseaua Focsani, investitia pe care ne-am asumat-o atat pentru modernizarea strazii, cat si pentru a asigura accesul la societatea care a cumparat fostul centru comercial Armonia si urmeaza sa deschida productia anul viitor. Anul viitor in primavara Soseaua Focsani se va extinde la doua la patru benzi si se va moderniza integral de la Comuna din Paris pana la Soseaua de Centura.

In paralel am postat licitatiile in SEAP pentru Lacu Dulce, termen de depunere oferte 12 decembrie, Pisc-Brailita-Vidin strazile neasfaltate, termen de depunere oferte 6 decembrie 2017. Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa lansam licitatia si pentru zonele de strazi ramase neasfaltate din cartierele Buzaului, Radu Negru, Viziru si apoi si din celelalte. Urmeaza ca in cursul lunii decembrie sa lansam licitatii pentru un alt lot de parcari, astfel incat in primavara tot orasul va fi intr-o zona de modernizare”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>