Published On: mar, oct. 24th, 2017

Ziua Armatei marcata la Tulcea, Babadag si Braila

Fortele Navale Romane organizeaza pe 25 octombrie o serie de evenimente pentru a marca asa cum se cuvine Ziua Armatei Romane.

La Tulcea, ceremonia militara si religioasa se va desfasura miercuri, 25 octombrie, incepand cu ora 10.00, la Cimitirul Eroilor, iar in intervalul orar 11.00-13.00 publicul din localitate este invitat sa viziteze expozitia de tehnica si armament, prezentata de militarii Batalionului 307 Infanterie Marina in Piata Tricolorului.

La Braila, ceremonia militara si religioasa va avea loc in Piata Independentei, la Monumentul Sublocotenentului Erou Ecaterina Teodoroiu, incepand cu ora 10.00, iar de la ora 11.00 marinarii militari vor prezenta elevilor Colegiului National “Gheorghe M. Murgoci” o expozitie de tehnica si echipamente militare. Seara, militarii braileni se vor retrage cu torte, incepand cu ora 19.00, pe traseul Piata Independentei – Catedrala “Nasterea Domnului” din localitate.

La Babadag, ceremonia militara si religioasa va avea loc la Monumentul eroilor, in intervalul orar 10.00-11.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>