Published On: lun, oct. 2nd, 2017

VIDEO: Politist mort de beat si plin de voma, gasit dormind la volan / Colegii l-au lasat sa plece acasa

Seful de post al comunei Movileni a fost gasit beat crita, noaptea trecuta, dormind la volan, intre blocurile din cartierul Pacurari, Iasi. Socant este ca politistul a fost lasat sa plece acasa de catre politistii de la Sectia 2, care au venit la fata locului in urma sesizarii facute de catre un iesean.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, Catalin Ilie Nistor, dupa cum chiar el s-a recomandat, a fost gasit plin de voma, dormind la volanul unei masini Logan apartinand Primariei Movileni, in jurul orei 1 noaptea, pe Aleea Pacurari din Iasi.  Autoturismul a fost gasit de catre locatarii din zona cu motorul pornit si cu farurile aprinse, inclusiv cele de ceata, oprit in mijlocul drumului, ceea ce facea imposibila trecerea prin zona.

Imediat, la fata locului au aparut doi politisti de la Sectia 2 Politie Gara care l-au trezit pe barbat. Acesta le-a spus politistilor, cum se vede si in imagini, sa il lase in pace si sa inchida portiera, ca ii este frig. Politistii l-au intrebat cine este si ce cauta in zona. Acesta s-a recomandat ca fiind seful de post la Movileni insa a sustinut ca a venit din aceasta localitate impreuna cu o alta persoana, care l-ar fi lasat in drum.

Seful Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a precizat in cursul noptii trecute ca politistii de la Sectia 2 l-au lasat sa plece acasa, pe barbatul aflat la volanul masinii gasite cu motorul pornit, in mijlocul strazii. Din declaratia sefului Politiei poate reiesi ca agentii de Politie care au fost la fata locului au ascuns situatia creata, nestiind ca la fata locului, printre cei prezenti au fost prezenti si jurnalistii de la Ziarul de Iasi.

Conducerea IPJ Iasi a dispus efectuarea unei anchete interne.

Sursa video/foto: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>