Published On: lun, oct. 9th, 2017

Vicecampioanele de la Braila nu se regasec, ramanand cu o singura victorie in patru etape, dupa ce a pierdut cu HCM Rm. Valcea

HC Dunarea Braila continua pasa proasta in care se afla si ramane cu o singura victorie in primele patru etape, dupa infrangerea categorica suferita pe propriul teren, in fata lui HCM Rm. Valcea, scor 16-25(4-9).

Meciul a debutat cu multe ratari de ambele parti. Primul gol a fost marcat de echipa oaspete, prin Iryna Glibko, abia in minutul 4. La faza urmatoare, brailencele au egalat prin Diana Munteanu, dar meciul a continuat cu multe ratari de ambele parti. Totusi, chiar daca in primele 15 minute s-au inscris doar 6 goluri, cate trei de fiecare parte, partea a doua a primei reprize a fost una de cosmar pentru gazde. In minutul 17, Diana Axinte a marcat ultimul gol pentru brailence din prima repriza, pe cand jucatorele de la Rm. Valcea au mai marcat de sase ori, intrandu-se la cabine cu 4-9.

In partea a doua, brailencele nu s-au regasit si oaspele au controlat partida. Mai mult, in minutul 39, Valcea s-a distantat pentru prima data la 6 goluri, scor 7-13. Pana la finalul celor 60 de minute, diferenta dintre cele doua formatii a continuat sa se mareasca, ultimul fluier al centralului consemnand o victorie categorica a HCM Rm. Valcea, scor 16-25.

Pentru HC Dunarea Braila au marcat: Oana Cirstea – 4 goluri, Alina Vatu – 3, Diana Axinte -3, Cristina Gheorghe – 2 (ambele de la 7 m), Iryna Shutska Burtea -2, Diana Munteanu -1 si Gabriella Szucs -1. In poarta Elena Voicu a avut 9 interventii reusite, iar Lacramioara Stan a avut doua interventii reusite. Au mai jucat: Anamaria Berescu, Catalina Preda, Cristina Nan, Iasmina Ichim, Stefania Epureanu.

Pentru HCM Rm. Valcea au inscris: Gavrila -6, Badea -5, Adespii -5, Glibko -4, Florica -3 ( 2 de la 7 m), Vukcevic -1, Krnic -1. Portarul Blazek a avut 12 interventii reusite, iar Razum si Ciuca cate una.

Dupa patru etape HC Dunarea Braila ocupa locul 9 cu 3 puncte si golaveraj 86-89. Urmatorul meci din campionat este programat pe 18 octombrie, in deplasare la CSM Roman.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>