Published On: mie, oct. 4th, 2017

Vesti surprinzatoare de la meteorologi / Ce se intampla cu vreme in urmatoarele zile

Vremea va deveni din ce in ce mai calda in urmatoarele doua zile, astfel ca vineri dupa-amiaza sunt prognozate 28 de grade, o temperatura foarte mare pentru aceasta perioada. Sambata si duminica, insa, temperaturile incep sa scada destul de mult, sustine Antena 3.

Miercuri

Cerul va avea innorari temporare si va ploua slab, local in centru si in nord-est si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si, trecator, in sud-vest si pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 24 de grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 12 grade. Pe arii restranse, dimineata si noaptea, se va forma ceata.

Joi

Vremea va deveni usor mai calda decat in mod normal la aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua in nordul teritoriului, iar noaptea si in vest, unde pe arii restranse va ploua slab. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari in regiunile vestice si nord-vestice, precum si pe litoral, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 17 si 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade. Dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

Vineri

In regiunile din vestul, centrul si nordul tarii, vremea se va raci, cerul va fi mai mult noros si va ploua. In restul teritoriului, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, iar cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si noaptea, cand ploile se vor semnala local. Spre sfarsitul intervalului, in zona montana inalta, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 13 si 28 de grade si cele minime vor fi cuprinse intre 5 si 16 grade.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>