Published On: mar, oct. 24th, 2017

Un tractor a facut praf o caruta nesemnalizata / O tanara din caruta a fost grav ranita

La data de 22 octombrie, ora 20:20, un barbat, in varsta de 44 de ani, din  judetul Bacau, in timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un autotractor si o semiremorca, pe DJ 212, dinspre Braila catre Constanta, a acrosat cu partea laterala dreapta fata un atelaj hipo nesemnalizat, care se deplasa pe acelasi sens de mers.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere, in varsta de 21 de ani, din atelajul hipo, si a conducatorului acestuia, in varsta de 34 de ani, ambii fiind transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In urma testarii conducatorului carutei cu aparatul etilotest, a rezultat ca acesta avea o imbibatie alcoolica de 1,24 mg/l in aerul expirat.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>