Published On: joi, oct. 12th, 2017

Un tanar din Slobozia a ramas fara aproape 700 kg de fier in Braila

In ziua de 10 octombrie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila,  sprijiniti de jandarmi, au actionat pe linia respectarii prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, ilegalitati privind actele de comert si circulatia pe drumurile publice, verificari auto inmatriculate in alte state.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 17 societati comerciale, legitimate 84 de persoane, dintre care 36 controlate corporal sumar si oprite in trafic 50 de autovehicule. De asemenea, acestia au constatat un numar de 15 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 2.425 lei.

Amenzile aplicate au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice(10) si pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice(5).

Pe timpul acestei actiuni, in jurul orei 13:00 politisti din cadrul Postului de politie comunal Surdila Gaiseanca au depistat in trafic pe raza comunei Surdila Gaiseanca pe un tanar, in varsta de 19 ani, domiciliat in com. Slobozia Bradului, jud. Vrancea, in timp ce transporta cu o autoutilitara cantitatea de 680 kilograme de deseuri feroase, fara a avea documente de provenienta.

Acesta a fost sanctionat contraventional conform Legii nr. 12/1990, privind sanctionarea unor acte de comert ilicit, iar cantitatea de 680 kg deseuri a fost confiscata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>