Published On: lun, oct. 9th, 2017

Un tanar de 21 de ani s-a urcat beat la volan si a provocat un accident pe soseaua Buzaului

La data de 08.10.2017, ora 03.51, lucratorii din cadrul Politiei Municipiului Braila, fiind in exercitarea atributiilor de serviciu, in urma unui apel 112 privind o tamponare soldata cu pagube materiale, produsa pe soseaua Buzaului intersectie cu strada Chisinaului, le-a fost solicitata prezenta la fata locului indicat de apelant, deoarece unul din conducatorii auto emana halena alcoolica. Cu aceasta ocazie, au fost identificati un tanar in varsta de 21 ani, din Braila, posesor al permisului de conducere din anul 2016, fara ocupatie, in calitate de conducator al auto marca Opel si o femeie in varsta de 39 ani, din Braila.

In urma testarilor efectuate cu aparatul etilotest, rezultatul testarii conducatoarei auto a fost negativ, iar cel al tanarului de 21 ani a fost de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitaliceasca, unde i-au fost recoltate doua mostre biologice de sange.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>