Published On: lun, oct. 9th, 2017

Un pieton a fost spulberat pe o zebra de pe Dorobanti / Acesta a ajuns in stare grava la UPU Braila

La data de 07.10.2017, ora 10:50, IPJ Braila a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul ca pe B-dul Dorobantilor, la trecerea de pietoni de la intersectia cu str. Carpati, a avut loc un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane. Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 50 ani, din municipiul Braila, a condus autoturismul marca Dacia 1310, pe B-dul Dorobantilor, pe sensul de mers dinspre Calea Galati catre str. Apollo, iar la trecerea de pietoni de la intersectia cu str. Carpati nu a acordat prioritate de trecere unui barbat in varsta de 49 ani, angajat in traversarea Bld. Dorobantilor.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Braila, Corp A, in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Atat conducatorul auto cat si pietonul au fost testati cu aparatul alcotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l la ambii. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>