Published On: lun, oct. 16th, 2017

Un minor de 11 ani a fost lovit de un autoturism intr-o intersectie

La data de 13 octombrie, ora 18:30 , politistii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Gheorghe C. Constantinescu s-a produs un eveniment rutier.

In urma verificarilor efectuate la fata locului, politistii au constatat ca este vorba despre un brailean de 24 de ani care, in timp ce conducea autoturismul pe strada Ghe. C. Constantinescu, la intersectia cu strada Simion Barnutiu, l-a accidentat pe un minor, in varsta de 11 ani, din Braila, care s-a angajat in traversarea in fuga a intersectiei, fara sa se asigure.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transportat la  Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internat. Conducatorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>