Published On: lun, oct. 23rd, 2017

Un medic a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Ofiterii din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (D.G.A.) – Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Galati, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati au prins in flagrant, vineri, 20 octombrie, un medic din cadrul spitalului municipal din Tecuci, in timp ce a primit cu titlu de mita suma de 500 lei de la o persoana denuntatoare. In schimbul banilor, medicul i-a promis ca nu va plati taxele aferente perioadei in care a fost spitalizata.

Fapta a fost sesizata in jurul orei 09.30 la Linia Telverde Anticoruptie 0800.806.806, actiunea de prindere in flagrant fiind organizata cu maxima operativitate la numai 3 ore de la efectuarea apelului telefonic.

Din cercetari a rezultat faptul ca medicul i-a precizat denuntatoarei ca suma de bani solicitata reprezinta o “atentie” pentru mentiunile pe care le-a facut in fisa de internare si in baza carora aceasta nu va fi nevoita sa plateasca taxa de spitalizare.

Medicul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, fiind dispusa masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

In cauza s-a beneficiat de sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>