Published On: mie, oct. 18th, 2017

Un galatean si-a dat in judecata fosta amanta / Barbatul vrea inapoi banii cheltuiti cu ea

Un barbat din Galati si-a dat in judecata fosta amanta pentru a-si recupera banii pe care i-a cheltuit cu ea pe parcursul relatiei.

Prin plangerea facuta la instanta, barbatul ii cere fostei iubite 9.000 de lei si 8.000 de euro, bani cheltuiti intre 2012 si 2013 pe cadouri si excursii, despre care barbatul spune ca, de fapt, i-a dat cu titlu de imprumut, relateaza adevarul.ro.

Cei doi s-au cunoscut in 2010 pe o retea de socializare. Barbatul s-a prezentat sub un alt nume, pentru ca era casatorit la acea vreme si nu voia sa afle sotia ca are o aventura.

Timp de un an de zile, cat a durat relatia cu femeia in cauza, el i-a trimis diverse sume de bani, iar la finalizarea aventurii, a decis sa ii ceara toti banii inapoi, pe motiv ca i le-ar fi acordat doar ca imprumut.

Judecatoria Galati i-a respins cererea pe motiv ca o persoana poate fi trasa la raspundere civila delictuala daca sunt indeplinite cumulativ patru conditii: prejudiciul, fapta ilicita, legatura dintre prejudiciu si fapta ilicita, si vinovatia autorului faptei ilicite.

”O fapta este ilicita atunci cand este contrara legilor imperative si bunelor moravuri, avand ca efect incalcarea sau atingerea drepturilor subiective sau cel putin a drepturilor legitime ale altor persoane, interese care nu sunt potrivnice normelor juridice si morale”, au precizat magistratii de la Judecatoria Galati.

Nemultumit de hotararea primei instante, galateanul a atacat-o la Tribunal, dar a obtinut acelasi rezultat.

Judecatorii de la aceasta instanta au spus ca nu poti avea o relatie sentimentala cu cineva, iar in momentul in care legatura i-a sfarsit, sa ii ceri toti banii inapoi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>