Published On: mie, oct. 11th, 2017

Un cunoscut cantaret din Braila este amenintat cu moartea chiar de membrii familiei

Braileanul Mircea Cioclei, cunoscut in lumea muzica din Romania ca si Karym, care a avut colaborari cu Mellina si Celia, trece prin clipe de cosmar dupa ce a primit mai multe amenintari cu moartea din partea unor membri ai falimiliei.

Teama a inceput pentru Karym in urma cu o luna cand s-a trezit cu mai multe mesaje de amenintare chiar de la cei mai apropiati. Sora, fratele si cumnatul au devenit din rude dusmani de moarte. Totul ar fi plecat de la faptul ca artistul nu a putut sa fie prezent in vara, la nunta fratelui sau, in Franta, pentru ca avea spectacole. De atunci, spune artistul, atitudinea rudelor fata de el nu numai ca s-a schimbat, dar a ajuns sa fie un cosmar.

Dupa mesajele de amenintare, braileanul a depus o plangere la Politia Municipiului, dosarul aflandu-se in cercetare.

“Este cumplit ce se intampla. Nu credeam vreodata ca voi trece prin asa ceva. Suntem cinci copii la parinti si ne-am iubit foarte mult, am tinut foarte mult unii la altii. Nemultumirile lor sunt bazate pe niste frustrari mai vechi. Eu imi cresc copilul singur, de la 1 an, iar parintii mei m-au ajutat foarte mult. Ei sunt nemultumiti de ajutorul pe care mi l-au acordat. Mama m-a sustinut si eu m-am putut axa foarte mult pe cariera si sa fac ce fac acum. Ma ameninta cu moartea. Mi-au trimis mesaje ca ma omoara, ca imi dau foc. Se pare ca goana dupa bani si avere e mai presus decat orice. (…)Ma astept sa mi se intample ceva rau. Stiu ca vin in tara pe 19 octombrie, am auzit din diferite surse ca vin sa-si puna planul in aplicare. Fratele meu cand a venit acasa, a venit special pentru lucrul asta. A zis ca el a venit sa ne termine, sa ne omoare, sa ne distruga, intr-un cuvant. Am ajuns sa cred ca sunt invidiosi pe succesul meu, chiar daca nu este atat de mare, dar sunt lucruri notabile pe care le-am facut”, a declarat cantaretul pentru PRIMA TV.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>