Published On: vin, oct. 13th, 2017

Un brailean, de beat ce era, nu a mai fost in stare sa-si parcheze autoturismul si a facut praf o masina parcata

Miercuri seara, la ora 19:40, ofiterul de serviciu al Politiei Municipiului a fost sesizat, prin apel 112, de catre un brailean de 48 de ani numitul cu privire la faptul ca, pe Aleea Culturii, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Ajunsi fata locului, politistii din cadrul Biroului Rutier l-au identificat pe un barbat, in varsta de 38 de ani, din Braila, iar in urma verificarilor au stabilit ca acesta, in timp ce manevra autoturismul cu spatele, in parcare, a lovit un alt vehicul, care se afla parcat.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul exiprat o imbibatie alcoolica de 1,11 mg/l, si a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru recoltarea de probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>