Published On: vin, oct. 13th, 2017

Un brailean a lovit un microbuz si a parasit locul accidentului

La data de 11 octombrie, ora 10:30, politistii rutieri au fost sesizati de catre Spitalul Judetean de Urgenta Braila despre faptul ca, la intersectia strazii Scolilor cu strada Pietatii, s-a produs un eveniment rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

In urma verificarilor efectuate de politisti la fata locului s-a stabilit ca un brailean, in varsta de 38 de ani, in timp ce conducea un microbuz pe strada Scolilor, a efectuat viraj stanga pe strada Pietatii, pe banda 1 de circulatie, moment in care a fost lovit cu spatele de catre un autoturism, condus de catre un brailean de 50 de ani, care a efectat manevra de mers inapoi, fara a se asigura.

In urma coliziunii a rezultat vatamarea corporala a unei pasagere din microbuz, in varsta de 63 de ani, din municipiu, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, fara a ramane internata.

Dupa producerea accidentului conducatorul autoturismului a parasit locul accidentului fara a anunta organele de politie, in cauza fiind intocmit dosar penal atat pentru vatamare corporala din culpa, cat si pentru parasirea locului accidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>