Published On: lun, oct. 16th, 2017

Un brailean a fost luat la bataie din senin intr-o benzinarie de pe Dorobanti

Duminica, 15 octombrie, in jurul orei 23.30, o patrula de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea unui scandal, produs de un barbat, in varsta de 47 de ani, intr-o statie de carburanti de pe Bulevardul Dorobantilor din municipiul Braila.

Sesizati prin apel unic de urgenta, jandarmii braileni s-au deplasat imediat in zona indicata, reusind sa-l depisteze in scurt timp pe agresor.

Din verificarile facute, acesta, fara un motiv anume, l-a lovit cu pumnul in zona fetei, pe un alt client al societatii respective, in varsta de 38 de ani, adresandu-i, totodata, cuvinte si expresii jignitoare. Persoana agresata a relatat oamenilor legii ca venise sa cumpere o cafea si ca il cunostea din vedere pe cel in cauza. Pentru fapta sa, barbatului i-au fost intocmite actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>