Published On: mar, oct. 10th, 2017

Un barbat de 36 de ani a fost arestat dupa ce a mangaiat in zonele intime un copil

Luni, in jurul orei 19:30, un barbat in varsta de 36 de ani, a abordat doi minori de 9 si 11 ani, care se aflau in curtea unei scoli. Acesta s-a ajutat de un telefon mobil pentru a-i atrage pe cei doi intr-un spatiu mai retras dintre blocuri, unde l-ar fi mangaiat pe unul dintre ei in zonele intime.

Politistii braileni l-au retinut pe cel in cauza si a fost retinut pentru 24 de ore. In cursul zilei de astazi, acesta urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

“In cursul acestei zile politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale il vor prezenta instantei de judecată, cu propunere de arestare preventiva, pe un bărbat, in varstă de 36 de ani, din Braila, care, ieri, in jurul orei 19:30, i-ar fi abordat pe doi minori, cu varste de 9 si 11 ani, in timp ce acestia se aflau la joaca, in curtea unei scoli din municipiu, si i-ar fi ademenit cu ajutorul unui telefon mobil intr-un spatiu retras, intre niste blocuri, ocazie cu care l-ar fi mangaiat pe unul dintre cei doi in zona feselor. Acesta a fost retinut ieri pentru 24 de ore”, se arata intr-un comunciat IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>