Published On: joi, oct. 5th, 2017

Trei filme pe care trebuie sa le vezi in IMAX si 4DX luna aceasta

Mister, actiune coplesitoare, curse contra cronometru, experiente cinematografice iesite din comun, de toate acestea ai parte in luna octombrie in salile de cinema. Blade Runner 2049, Geostorm si Thor: Ragnarok te vor purta in cea mai lung cursa cinematografica, pe cele mai mari ecrane de cinema din salile T IMAX, dar si cu actiune de top in salile 4DX, disponibile doar la Cinema City.

1.Blade Runner 2049 – din 6 octombrie in IMAX 3D si 4DX 3D

Dupa mai mult de trei decenii de la primul film „Blade Runner”, mult asteptatul “Blade Runner 2049” ne poarta din nou in povestea care a cucerit generatii intregi, alaturi de ofiterul LAPD si vanatorul de replicanti – K (Ryan Gosling), care descopera un secret de mult timp ingropat ce are potentialul de a aduce haosul in ceea ce a mai ramas din societate. Ajungand pe urmele lui Rick Deckard (Harrison Ford), dezvaluie o enigma inteligenta, cu o intorsatura surprinzatoare, incredintand spectatorilor indiciile pe care sa le puna laolalta pentru a descoperi un intreg emotionant si coplesitor.

Primele reactii ale presei internationale de specialitate sunt impresionante, criticii declarand ca este unul dintre cele mai bune filme ale anului, un adevarat spectacol cinematografic, cu o regie de imagine uluitoare, o capodopera ce merita vazuta pe cel mai mare ecran de cinema.

Filmul este formatat special pentru IMAX, astfel ca fiecare cadru si fiecare sunet te va lasa mut de uimire in sala T IMAX. Pe de alta parte, miscarile scaunelor 4DX si efectele perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran te vor duce mai aproape de fiecare actiune din mult asteptatul film SF.

2.Geostorm – din 20 octombrie in IMAX 3D si 4DX 3D

Cand reteaua de sateliti proiectati pentru a controla vremea incepe sa o ia razna si creeaza o furtuna de proportii uriase care ameninta Pamantul, in spatiu incepe cursa contra cronometru a unui specialist in constructia satelitilor – Jake (Gerard Butler), pentru a opri cea mai devastatoare furtuna din istorie care ameninta sa stearga orice urma de pe fata Pamantului. In acelasi timp, fratele sau descopera pe Pamant un complot pus la cale pentru asasinarea presedintelui (Andy Garcia).

Furtuna uriasa va acapara fiecare centimetru al imensului ecran din sala T IMAX. In acelasi timp, efectele din sala 4DX pur si simplu te vor arunca in mijlocul actiunii.

3.Thor: Ragnarok – din 27 octombrie in IMAX 3D si 4DX 3D

Thor este intemnitat in cealalta parte a Universului fara maretul sau ciocan, insa se vede nevoit sa se intoarca in Asgard pentru a opri distrugerea lumii sale, aflata acum sub amenintarile nemiloasei Hela. Dar proba suprema peste care trebuie sa treaca este sa supravietuiasca unui concurs mortal care il aduce fata in fata cu fostului sau aliat si prieten – Incredibilul Hulk.

Doar in sala T IMAX poti vedea cu 26% mai multa imagine decat in orice alta sala de cinema, pentru o experienta cinematografica de top. Iar in sala 4DX poti simti pe propria pielea furia Zeului din Asgard intors pentru a-si proteja poporul de orice amenintare.

Imbinarea armonioasa intre ecranul urias, imaginile clare si stralucitoare, sunetul care zguduie pamantul si designul special al salii de cinema, toate acestea contribuie la experienta cinematografica unica de care ai parte la fiecare vizionare in sala T IMAX (din AFI Cotroceni Bucuresti sau Shopping City Timisoara), pe cand scaunele high-tech mobile si efectele speciale – vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, apa, ploaie, fulgi de zapada si mirosuri, perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, dau nastere unei experiente cinematografice totale care activeaza toate cele cinci simturi in sala 4DX (in Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta, Shopping City Timisoara si Braila Mall). La Cinema City ai cele mai noi blockbustere, in cele mai inovatoare formate cinematografice. Asa ca… ce format alegi?

Filmele vor fi disponibile si in format 3D in toate cinematografele Cinema City din tara. Biletele pot fi cumparate de la casele de bilete, precum si online

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>