Published On: lun, oct. 9th, 2017

Teribilism si inconstienta pe drumurile brailene / Trei barbati au fost prinsi la volan, desi nu aveau avea permis

La data de 06.10.2017 ora 14.08 un tanar in varsta de 33 ani, din municipiul Suceava,  sofer la o societate comerciala, a condus o autoutilitara, pe DN 22B in municipiul Braila, dinspre str.Mircea Malaerul catre municipiul Galati, cu viteza peste limita legala inregistrata de aparatul radar. Fiind oprit de echipajul de politie,  s-a constatat ca acesta are permisul de conducere suspendat in perioada 05.08.2017- 02.11.2017. Totodata acesta a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana avand dreptul de a conduce auto suspendat.

In aceeasi zi, ora 17.15, lucratorii de politie rutiera au oprit in trafic, pe DE584 in afara localitatii Albina,  un autoturism condus de un tanar de 18 ani, din oras Tandarei,  judet Ialomita, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere si se folosea de un permis de conducere fals. S-a intocmit dosar de cercetare penala, pentru infractiunile de fals, uz de fals si conducere fara permis.

Mai mult, la data de 07.10.2017 ora 00.40 un echipaj de politie a depistat un tanar, in varsta de 27 ani, din municipiul Galati, care a condus un autoturism pe Bld. Dorobantilor intersectie cu str. Dianei din municipiul Braila. Cu aceasta ocazie s-a constatat ca acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat din data de 28.08.2017. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana avand dreptul de a conduce auto anulat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>