Published On: mie, oct. 11th, 2017

Se fac angajari in Armata / Se scot la bataie 2.000 de posturi

Ministerul Apararii face angajari si a pus la bataie 2.000 de locuri in toata tara! Cei care vor sa lucreze in armata se pot inscrie pana pe 20 octombrie.

Cele 2.000 de posturi sunt disponibile in 24 de judete ale tarii si in municipiul Bucuresti.

Se pot inscrie si candidatii care nu au experienta militara anterioara (stagiu militar) si care lucreaza in mediul civil.

Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:

sa fie absolventi cel putin ai invatamantului general obligatoriu; sa nu implineasca varsta de 51 de ani inainte de data semnarii primului contract.

Pentru inscriere, candidatii au nevoie de urmatoarele documente:

actul de identitate, in original si in copie; certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim sase luni inainte de data depunerii; acte de studii si/sau alte documente care atesta alte competente dobandite in viata civila, in original si in copie; permisul de conducere, in original si in copie, daca este cazul, pentru candidatii fara pregatire militara, daca indeplinirea atributiilor postului pentru care candideaza presupune conducerea tehnicii specifice; livretul militar, in original si in copie, daca este cazul, numai pentru cei care detin calitatea de rezervist.

Selectia consta in probe psihologice, fizice si examinare medicala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>