Published On: mar, oct. 10th, 2017

Se anunta o remaniere masiva in Guvern / Pe cine vrea Tudose sa dea afara

Mai multi ministri sunt pe picior de plecare dupa ce un sondaj de opinie a aratat o prabusire a increderii românilor in executiv. Ministrul Dezvoltarii si mâna dreapta a lui Liviu Dragnea in Guvern, Sevil Shhaideh, precum si ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, sunt anchetati de DNA pentru abuz in serviciu, in dosarul Belina, anunta Antena 3.

Cel de-al treilea ministru cu probleme penale este cel delegat pentru Relatia cu Parlamentul. Viorel Ilie este acuzat ca a aranjat un concurs pentru angajarea de functionari publici, astfel incât anumiti candidati agreati de conducerea ministerului sa ocupe functiile.

Premierul Mihai Tudose sustine ca oficialii de la Bruxelles i-au spus clar ca ministrii cu probleme penale ar trebui sa paraseasca Guvernul.

Printre ministrii contestati se afla si Liviu Pop, ministrul Educatiei, pentru desele greseli de exprimare, dar si pentru faptul ca la inceputul anului scolar, elevii de clasa a V-a nu au avut manuale scolare.Ultimii intrati pe lista sunt Ilan Laufer si Razvan Cuc, conform surselor Mediafax. Lui Ilan Laufer, ministrul pentru mediu de afaceri, i se reproseaza inactivitatea guvernamentala in timp ce Razvan Cuc a fost criticat foarte des pentru lipsa de eficienta in ceea ce priveste proiectele de infrastructura.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>