Published On: mar, oct. 17th, 2017

Schimbari de trupe in randul consilierilor municipali PNL / Hagiu si Balan au renuntat la fotoliile de consilieri municipali, locurile lor fiind luate de Sirbu Constantin si Tabarac Adrian

Acest inceput de saptamana a fost unul agitat pentru liberalii braileni dupa ce Catalin Hagiu si Costel Balan au renuntat la fotoliile de consilieri municipali. Mai mult, Hagiu a demisionat si din functiile de presedinte al Organizatiei Municipale PNL si prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene.

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila a precizat ca nu exista probleme in cadrul partidului. In cazul lui Hagiu, demisia a survenit din cauza unor probleme personale. Mai exact, acesta a renuntat la functiile detinute, deoarece trebuie sa mearga in alt oras cu afacerile sale. De cealalta parte, Costel Balan a renuntat la fotoliul de consililer municipal deoarece isi doreste sa-si indrepte toata atentia spre cariera politica din partid.

“Domnul Hagiu Catalin si domnul Balan Costel si-au prezentat demisiile din Consiliul Local Municipal Braila, iar Catalin Hagiu si din functia de presedinte al organizatiei municipale. In locul celor doi colegi care au demisionat vor urca alti doi colegi. Costel Balan a fost numit coordonatorul in functia de presedinte interimar al organizatiei municipale. Ei si-au dat demisiile din Consiliul Local, din motive personale Catalin Hagiu, el are niste afaceri in derulare intr-un alt judet si timpii de deplasare sunt destul de mari, iar el este un om care se implica cu tot ceea ce poate intr-o activitate pe care o desfasoara, nu face lucrurile cu jumatate de masura. Costel Balan vrea sa-si aloce mai mult timp pentru ceea ce inseamna activitatea politica fara sa fie de fiecare data in contact cu ceea ce inseamna Consiliul Local”, a spus Alexandru Danaila.

Locurile celor doi in Consiliul Local Municipal vor fi luate de Sirbu Constantin si Tabarac Adrian. Sirbu este un liberal cu multa experienta, activand in partid inca din 1990. Acesta este in varsta de 53 de ani si este de meserie IT-ist. Celalalt nou consilier, Tabarac Adrian, face parte din tanara generatie de liberali. Acesta are varsta de 30 de ani si detine propria afacere. Acesta s-a aratat incantat de noua sa pozitie si a tinut sa-i transmita primarului ca era mult “chef de munca”.

“Fac politica de 5 ani si cred ca a venit timpul ca si generatia tanara sa nu mai faca partea de <<back-office>> si sa fie mult mai vizibila. Acest prim pas in Consiliul Local cred ca va fi prima certificare a faptului ca noi tinerii nu stam deoparte si chiar ne implicam in tot ceea ce tine de municipiul Braila. Vin cu un suflu nou, il anunt pe domnul primar ca am chef de munca, sunt deschis oricarei provocari. Vreau sa fac o opozitie constructiva alaturi de colegii meu din Consiliul Local”, a declarat Adrian Tabarac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>