Published On: mie, oct. 18th, 2017

Scene desprinse de “Fast and Furious” pe strazile brailene / Un tanar beat si fara permis urmarit de politisti dupa ce a refuzat sa opreasca la semnalele acestora

La data de 17 octombrie, ora 00:10, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat in trafic pe un brailean de 32 de ani in timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Dorobantilor.

Acesta a a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, continuandu-si deplasarea prin cartierul Obor, si a fost oprit la intersectia strazilor Randunicii cu Anton Pan. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest si s-a constatat ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,46 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In urma verificarilor efectuate politistii au stabilit ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara permis si sub influenta alcoolului.              

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>