Published On: vin, oct. 13th, 2017

Prima reactie a Celiei, dupa ce braileanul Karym a fost amenintat cu mortea de proprii frati: “Mi-au dat lacrimile…”

Dupa ce a povestit cum a fost amenintat cu moartea si cum a fost hartuit chiar de fratii lui, artistul Karym spera sa-si gaseasca linistea. Colega de scena, Celia, cu care a lansat recent piesa "La doua capete", sare in apararea artistului.

Karym a dezvaluit ca este amenintat cu moartea pentru ca fratii lui sunt deranjati ca mama lor l-a sprijinit financiar la cresterea fiului. "Atat eu cat si copilul, mama si tatal meu traim intr-un stres continuu… terorizati de amenintari si jigniri. Inconstienta si pasivitatea institutiilor care ar trebui sa te protejeze pot duce la o tragedie… nu vreau decat sa fiu protejat, sa imi cresc copilul in liniste, pace si armonie. Vreau sa fiu lasat in pace", a declarat zilele trecute artistul.

Povestea lui Karym a impresionat-o pana la lacrimi pe cantareata Celia. Aceasta nu a stiut nimic de drama pe care o traia artistul de mai bine de o luna de zile.

"Am aflat despre drama prin care trece Karym de curand…. Zilele trecute privind o emisiune in  care mama lui a fost interogata, m-a emotionat asa mult drama prin care trec ei si mai ales mama lui care e pusa la mijloc intre copiii ei,  auzind-o plangand, mi-au dat lacrimile si mie , sper ca lucrurile sa se linisteasca. E groaznic de greu sa treci prin asa ceva", a declarat Celia.

Despre colaborarea cu Karym, Celia declara: "Aceasta colaborare a fost marcata de destin, asa trebuia sa fie, am simtit ca aceasta piesa trebuie facuta cu un artist talentat, la inceput de drum, dar care are foarte multe de daruit… Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potriveste manusa."

Karym a devenit cunoscut pe plan muzical dupa ce a lansat melodii alaturi de Celia si Mellina.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>