Published On: joi, oct. 5th, 2017

Politistii braileni l-au lasat pe un tanar fara o tona de porumb

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica si Rutier, impreuna cu cei din cadrul Politiei Orasului Insuratei impreuna cu cei de la rutiera, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza judetului Braila, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, politistii au verificat 14 societati comerciale, legitimat 99 de persoane si au verificat 75 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 35 de soferi. De asemenea, acestia au constatat 32 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 14.770 de lei.

Dintre amenzile aplicate 29 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 2 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, si una la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Ca masura complementara, politistii au ridicat doua permise de conducere, au retras doua certificate de inmatriculare.

Pe timpul desfasurarii acestei actiuni, politistii l-au depistat in trafic, pe raza satului Mihai Bravu, pe un tânar de 24 de ani in timp ce transporta cu o autoutilitara porumb boabe, fara a detine documente de provenienta pentru acesta. Cantitatea de 1.260 kg de porumb a fost ridicata de politisti, in vederea confiscarii, iar soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>