Published On: lun, oct. 16th, 2017

Politistii au confiscat peste 150 kg de peste

Politistii braileni actioneaza, in fiecare weekend, in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru mentinerea climatului de ordine si siguranta publica.

In zilele de 13 si 14 octombrie, politisti din cadrul Politiei Municipiului, politiilor orasenesti si cei ai sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona pietelor si a unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar s.a., pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activitatilor, au fost verificate 49 de societati comerciale, legitimate 396  de persoane, dintre care 26 au fost controlate corporal, si oprite in trafic 278 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 53 de soferi. De asemenea, acestia au constatat 99 de contraventii, pentru care au fost aplicate sanctiuni in valoare totala de 38.380 de lei.

Dintre amenzile aplicate 78 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 13 conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 5 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si trei la alte acte normative. Ca masuri complementare, politistii au retinut sase permise de conducere si au retras doua certificate de inmatriculare si au confiscat cantitatea de 137,4 kg de peste, specia caras, si 18,4 kg de peste, specia platica.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>