Published On: mie, oct. 25th, 2017

Perchezitii DIICOT in forta la interlopii din Brailita

UPDATE 2: Perchezitii de amploare la Braila si in Germania, intr-un dosar de trafic international de carne vie. Cel putin 20 de persoane banuite de exploatarea sexuala a zeci de femei, printre care si minore, au fost ridicate cu mandate de aducere si sunt anchetate acum la sediul politiei din Braila. Descinderile au fost coordonate de procurorii DIICOT din Galati si sustinute de trupele speciale ale Jandarmeriei si Politiei. Surse apropiate anchetei sustin ca proxenetii din Braila le maltratau, sechestrau si obligau sa se prostitueze pe femei in special in Germania.

Din traficul de carne vie, proxenetii ar fi câstigat sute de mii de euro, sustin aceleasi surse. In urma perchezitiilor, din casele suspectilor au fost ridicati bani, lei si valuta, precum si bunuri de lux. A fost pus sechestru asigurator pe mai multe proprietati si autoturisme scumpe ale suspectilor. Sunt asteptate masuri preventive impotriva proxenetilor vizati de ancheta DIICOT. Se estimeaza ca 10-11 suspecti vor fi arestati.

UPDATE: Potrivit mai multor informatii, razia procurorilor DIICOT din aceasta dimineata a vizat interlopii din Brailita care au ca "obiect de activitate" traficul de persoane.

In aceasta dimineata, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au luat cu asalt cartierul Brailita.

Procurorii DIICOT sunt ajutati atat de politistii braileni, cat si de jandarmi. Momentan nu exista detalii despre persoanele vizite sau despre faptele savarsite.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>