Published On: vin, oct. 27th, 2017

Ovidiu Nechita – o tentativa de politruc, un recitator mai ieftin decat o tarfa batrana!

Ovidiu Nechita: "Domnul Stancu e un sef bun. In relatia cu mine este un sef bun, nu am avut probleme si sper ca pe viitor sa fie la fel." Realitatea TV Galati-Braila (aprilie 2014)

Mai bine de un de zile (martie 2013- august 2014), sub stapanirea lui Bunea Stancu, PNL-istul Ovidiu Nechita a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean, aghiotant al baronului care hranea din bani publici deja celebra "Concivia". A fost parte a sistemului bolnavicios care a macinat acest judet si l-a protejat. Dupa suspendarea lui Stancu intrebat, intr-o conferinta de presa, daca avea habar despre faptul ca SC Concivia SA participa la licitatiile organizate de CJ si daca i se parea morala/legala aceasta impreunare. Ai raspuns sec: "Habar nu aveam!" Nu aveai habar despre ce stia orice brailean!

Acum, sistemul ticalos cica te-a ingenuncheat. Zbieri ca un apucat in sedintele CJ Braila. Mecanismul arbitrar pe care l-ai girat s-a nasputit asupra ta. Dar cand se napustea asupra altora, cu tine aciuat langa Stancu, de ce ai tacut?! Noi, nu te meritam, domnule Nechita! La fel cum colegii dumneavoastra din noul PNL, democrat-liberalii, nu te merita! Cand ei urlau ca Stancu fura banul public, tu erai un vrednic adjutant al baronului!

Taria de plastilina si ochii umezi si rotunzi de bovina gestanta nu vindeca sistemul, domnule Nechita!

Stiu, vei spune ca este vina noastra. Vina noastra, a brailenilor: Care te-au votat, cioflingarule! Pe tine si “liberalii” tai. Fara votul brailenilor pacaliti cu sacose cu produse, scheunati si astazi prin ungherele partidelor, spumegand, tremurand si inghitind in sec.

Ai fost votat! Ignorantule, infatuatule, nerodule! Te-au votat si au indestulat sistemul pe care, desi obisnuit cu murdaria, in doar cativa ani, l-ati silit sa dea pe afara.Te-au votat! Da, pe tine, aparut de nicaieri, "listacule"! Niscai gologani azvarliti in pusculita partidului, o pupatura patimasa intr-un dos puturos si ai ajuns un nume azvarlit pe lista PNL. Consilieri locali, consilieri judeteni, carmaci de destine. Ati exultat, ati benchetuit, v-ati infipt dintii in pulpe rumenite si ati sorbit din pahare, in vaicareli de lautari ieftini. Brailenii doar v-au votat!

Patru ani trebuie doar sa ridicati mana mecanic, cam o data pe luna. Pliscul doldora de invective si adevarul luat in plic de la partid. In minte va curg doar purcoaie de bani. Chiar si asa, n-ai putut ramane loial nici macar partidului pe care l-ati lins de la un cap la altul. Bai “liberalule”, te-ai sters muiereste la gura si, deodata, nu te-ai mai regasit in ideologia partidului, caci parca asta indrugai din zori pana-n asfintit! Ai fost votat! Ai tradat, dar, stai fara griji, stim ca nu pe noi. Cand am existat noi in gandirea ingusta a domniilor voastre, lichelelor? Niciodata!

V-ati dat de-a berbeleacul, v-ati dat poalele peste cap, v-ati tavalit cu toti ca niste curve ieftine, iar apoi v-ati scuturat viguros. Din PP-DD-isti v-ati facut PSD-isti, UNPR-isti, PNL-isti. Din PDL-isti v-ati facut PSD-isti, PMP-isti, PNL-isti.

Din laturi nu v-ati mai facut nimic. Ati ramas neschimbati.

Vina este a noastra, a brailenilor: V-am votat, cioflingarilor!

Bravo, “liberale”! Esti un mare nimic, o fosta lichea a administratiei, un cotcar las – rodul unui viol politic, "legalizat" drept o mare iubire (la parteneriatul PSD-PNL ma refer!). In limbajul copiilor, orice brailean te poate numi "cutu", intuind ca niciodata n-ai sa poti fi o laba de urs, ci cel mult o laba de om!

Tristule, da-le o bere pesedistilor pentru ca atunci cand puteai sa schimbi ce urli astazi nu ti-au dat decat atributiile unui casier, ca la cat de supus ai dovedit ca esti, julindu-ti genunchii, auzeai zanganind de catuse inainte sa ii expire lui Stancu arestul la domiciliu!

Inaptule, le-ai aratat brailenilor ce insemna alternativa "de dreapta" la Stancu, fara ca macar sa tragi foarte mult de hadosenia caracterului tau politic.

Brailenii "de dreapta" vor sa te vada plecat, fii sigur! Plecat din CJ, din partid, si daca esti binevoitor, si din oras. Lasa pupatul de dosuri, nu vezi ca nu iti iese! Tu si cand pleci de langa dos (uri) tot iti misti buzele, probabil din obisnuinta. Dependenta e inabusitoare!

Si inca ceva. Ovidiu Nechita, intre timp "fii un boboc de baiat, caci bataia cu varga doare!".

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>