Published On: mie, oct. 11th, 2017

Motociclist bagat in spital de un batran beat care a intors pe linie continua

La data de 9 octombrie, ora 18:45, un brailean, in varsta de 75 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe DE 87, in afara municipiului, a efectuat viraj la stanga peste marcajul longitudinal simplu continuu care separa sensurile de mers, pentru a intra intr-un peco, si nu i-a acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusa din sens opus de catre un tanar de 23 ani, din Braila, intrand in coliziune cu aceasta.

In urma accidentului a rezultat  vatamarea corporala a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, iar in cazul conducatorului auto a rezultat ca avea in aerul exiprat o imbibatie alcoolica de 0,46 mg/l, fiindu-i recoltate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>