Published On: lun, oct. 16th, 2017

Mihai Tudose ii trimite azi lui Iohannis propunerile pentru cei trei noi ministri

Premierul Mihai Tudose ii va trimite, in cursul zilei de luni, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a trei noi ministri, dupa ce, in cursul saptamânii trecute, a reusit sa impuna liderului PSD Liviu Dragnea si CExN al PSD schimbarea titularilor portofoliilor respective, informeaza Mediafax.

CExN al PSD a votat, vineri, ca Paul Stanescu sa preia functiile de vicepremier si ministrul al Dezvoltarii Regionale, in locul lui Sevil Shhaideh, Felix Stroe sa preia ministerul Transporturilor, in locul lui Razvan Cuc, si Marius Nica sa preia ministerului Fondurilor Europene, in locul Rovanei Plumb.

In cursul serii de joi, fostii ministri au demisionat, desi toti membrii CExN si-au manifestat sustinerea pentru acestia si au laudat la unison activitatea lor.

Demisiile au survenit ca urmare a declaratiilor publice facute de Tudose, care a avansat posibilitatea de a-si da demisia daca din Guvern nu pleaca ministrii cu probleme la DNA si care afecteaza, astfel, „relatia cu Bruxelles-ul”, respectiv Sevil Shhaideh si Rovana Plumb.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>