Published On: mar, oct. 31st, 2017

Marian Dragomir: “Intentionam sa facem un parc in Lacu Dulce. Problema nu este daca il vom face, ci cat timp va rezista”

Inca de la inceputul mandatului, primarul Dragomir a promis modernizarea mai multor locuri de joaca pentru copii din municipiu, dar si montarea de aparate de fitness in are liber. Primele zonele vizate pentru amplasarea acestor aparate sunt Parcul Monument, Gradina Mare si zona ANL Brailita. Pe langa spatiile pentru fitness, edilul sef isi doreste si completarea cu mai multe instalatii moderne precum elicoptere sau corabii a unor parculete de copii de pe raza municipiului.

Un asftel de elicopter a fost deja montat, in luna septembrie, in locul de joaca de joaca de langa blocurile B23, B24, B26 si B19, din Ansamblul Buzaului. Din pacate nu multe dintre aceste idei au devenit si realitate, din cauza ca licitatiile pentru proiectele respective nu si-au gasit inca castigatori.

In ultima sedinta CLM, primarul Marian Dragomir a spus ca intentioneaza sa faca un parc in cartierul Lacu Dulce. Acesta a subliniat ca au existat mai multe solicitari din partea asociatiilor de chiriasi in acest sens.

“Intentionam sa facem un parc in Lacu Dulce, dar acolo, intre blocuri, nicidecum undeva foarte departe. Exista solicitari ale asociatiilor de chiriasi din Lacu Dulce, care doresc ca in spatele acelor chioscuri sa avem un parc de joaca pentru copii. Problema nu este daca il vom face, ci cat timp va rezista”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>