Published On: mie, oct. 11th, 2017

Marian Dragomir, dupa anuntul ca McDonald’s vine in Braila: “Avem cativa carcotasi de serviciu care critica, dar multi dintre ei se vor imbulzi la deschidere”

Dupa ce in acest inceput de saptamana presa locala a vuit dupa veste ca McDonald's va deschide un restaurant si in Braila, Marian Dragomir, asa cum ne-a obisnuit, a postat un mesaj pe o retea de socializare in care a dorit sa clarifice niste lucruri. Acesta sustine ca locatia pe care va fi amplasat restaurantul este una privata si nu este triunghiul din Bariera, unde Primaria are un litigiu, si nici in spalatoria auto care este inchisa, asa cum s-a presupus. Totusi, nici de aceasta data edilul sef nu a dat foarte multe detalii despre viitorul restaurant McDonald's, subliniand doar faptul ca Primaria si-a manifestat o sustinere totala fata de acest proiect si ca in urma cu luna cei care au vor deschide restaurantul au primit certificatul de urbanism.

“Primele tatonari au inceput in urma cu aproximaiv sase luni. Discutiile serioase s-au intensificat in ultimile trei luni. Ne-am intalnit cu ei de mai multe ori. Au venit la sediul Primariei impreuna cu proprietarii. Ne-am manifestat sustinere totala.

Restaurantul McDonald's va fi amplasat pe o locatie privata, dar nu pe triunghiul din Bariera, unde Primaria are un litigiu, si nici in spalatoria auto care este inchisa, asa cum s-a vehiculat. Este o alta locatie, dar nu pot sa va ofer detalii deocamdata. Pot spune doar atat, ca este o zona privata.

Cu o luna de zile in urma au obtinut certificat de urbanism.

Primaria Municipiului Braila a manifestat toata sustinerea pentru aceasta investitie, pentru ca brailenii si-au dorit dintotdeauna sa aiba un McDonald's aici, sa nu mai fie nevoiti sa se duca la Galati. Si apoi, vrem sa existe libertatea ca fiecare sa poata alege sa manance acolo unde vrea. La un restaurant de tipul acesta sau la alte tipuri de restaurante.

Noi trebuie sa le dam tuturor posibilitatea sa aleaga in functie de preferinte

P.S. – Daca ani de zile nu au venit …..de ce nu au fost primiti ???

Daca acum vor sa vina ….. avem cativa carcotasi de serviciu !!!

Pe cat punem pariu ca multi din cei care critica vor fi primii care se vor imbulzi la deschidere?”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>